Iprenmannen är en mycket känd – och kort man. Det blev över tio år i rampluset och han har försök att finna kärleken. Dock har det varit svårt. Men, nu är han nygift och lycklig och planerar barn i framtiden.

Utanför blir världen allt mörkare, men lyckan ler när den kommer till Iprenmannen, eller Johann Neumann som han egentligen heter. För många är det som enbart ser honom som den vita tabletten som hjälp till att få in ipren i varje hushåll. Och visst är det så man ska göra? Panodil, laktostabletter eller vanliga vitaminer – alla borde haft en iprenman som säljer in tabletterna. Men, nu har det gått tio år och för Johann har det varit tio ensamma år. I tidningen Expressen skriver han att han n funnit lyckan när han 2011 reste ned till Filippinerna och fann sin fru Chris. Chris har äntligen flyttat till Sverige och nu väntar dem på att hon ska få ett svenskt personnummer och sedan ska de försöka skaffa barn och bilda familj.

Den stora kärleken

För Nyheter24 säger Johann att det var kärlek vid första ögonkastet och han visste att hon var kvinnan i hans liv. Och visst är väl det det mest fantastiska i världen: när man finner kärleken och lyckan? Här är en vide från den kanske mest klassiska reklamfilmen som visats på tv och som med den gjort Johann känd. Något som kanske inte alltid har varit en dans på rosor. Frågar man  honom vad han ska göra nu ser man ett leende på läpparna och det lyser kärlek ut ögonen. För nu handlar det om att börja sitt nya liv med sin kvinna. Vad som komma skall kan bara bli perfekt, och vid minsta oro eller huvudvärk så tror vi nog att han alltid kommer att ha en ipren nära till hands.

För den som fortfarande letar efter kärleken så ska man tänka på att aldrig ge upp, men att man ska försöka göra sig mottaglig för den-. För vad den inte kommer att göra är att stå och knacka på dörren.