Snus har blivit till en stor svensk export, men snusläppen verkar ha desto sämre rykte om sig. Eller? Även om internet är fyllt av människor som stoltserar med sin snusläpp finns också den mörka sidan av denna företeelse. Intressant nog så har den ”dåliga snusläppen” inte något alls med snus att göra…

En prilla är ett billigare sätt att få snusläpp på.

Har du lust att fylla din läpp med en prilla ska du göra det med snus online från snusers.se. Vill du istället fylla läppen med annat får du kanske gå till en skönhetsklinik. Tyvärr verkar snusläppen vara lite av en risk du får räkna med när du ska fylla läppen med både prilla och fillers. En snus under läppen är dock det billigaste sättet att få snusläpp på: fortsätt läsa så ska du strax se vad vi på Intet Nytts redaktion menar.

Snus under läppen?

Många tycker att en snus under läppen är snyggt och stoltserar gärna med mingelbilder på sig själv med sin snus i munnen. Men kändisarna som vill fylla läpparna och göra dem större brukar inte vilja sträva efter just denna typ av skulptering. Paradise Hotel-profilen Saga Scott blev varse om fenomenet när hon efter en misslyckad injektion fick ojämnheter i läppen, eller som Nyheter24 beskriver det, hon fick en ”snusläpp”. Du kan även läsa om denna (icke) snusnyhet på Hänt.se. En annan Paradise Hotel-profil, Jasmine Gustafsson, blev också efter ett tag missnöjd med sina oformliga läppar:

 – Min mun var så bullig att det såg ut som att jag snusade, säger hon till Expressen.

Vill du ha snusläpp föreslår vi att du hellre köper hem lite snus med någon god smak och förundras över att Sverige blivit en snusnation att räkna med. Det är i alla fall billigare än det andra!