Kommer jag hitta kärleken? Blir jag rik och berömd en dag? Och hur ser mitt liv ut om ett år? Frågor om vår framtid är vanliga för en sierska och brukar spegla vår nutida livssituation mycket bra. Vi kan fråga oss vad de olika drömmarna och önskningarna säger om oss som personer. Har du inte gått till en sierska förut kanske idag är dagen. Oftast är de bara ett telefonsamtal bort.

Att oroa sig för framtiden hör en vanlig människa till. Vi vill planera saker utifrån förestående händelser, förbereda oss på det bästa – och det värsta. Hur vet man egentligen vad som väntar? Är framtiden given eller är allt bara en oändlig våg av slumpmässiga händelser? Varför inte ringa en sierska och höra vad som väntar bakom hörnet? Många upplever att de får livsavgörande vetskap om saker, och deras medium blir till en regelbunden kontakt som vägleder en genom tunga beslut och svåra situationer. Dessutom har det blivit riktigt trendigt.

Vad kan man fråga ett medium?

Vanliga frågor till ett medium brukar vara kärlekshantering av olika slag. Kanske är man inne i en djup kris med sin partner och behöver vägledning, eller också har man levt ensam väldigt länge och undrar om det kommer vara så länge. Kanske har ens partner gått bort och man söker stöd och kontakt – eller svar på frågor man aldrig skulle fått. En del har känslan av att de har haft en livsviktig partner, kanske i ett tidigare liv, kanske i en parallell verklighet? Det viktiga är att man öppnar upp ens snäva bild av vad verkligheten innefattar och vilka potentiella, övernaturliga känslor, som finns inom en.

Många frågar om livet efter detta. Vad händer när jag dör? Eller; vad hände när min partner dog? Är hon eller han på en bra plats i livet? Att genomgå ett sorgearbete är för många förenat med en känsla av ovisshet. Ovissheten översätts till stress, oro och ångest, och för många hjälper det att ta hjälp av någon som kan medla med den andra världen. Många arbetar med att bryta tabut om döden, både på ”jordnära” och andliga sätt.

Andra vanliga frågor:

  • Vad kan man säga om min framtid?
  • Har jag en skyddsängel?
  • Vakar min döda anhöriga över mig?

Vill du fråga ett medium något är det bra om du tänker på att inte ställa för raka frågor om saker du vill ska hända. Fråga istället mer generellt, om du vill vara säker på att få ett så spännande svar som möjligt. Många använder sig av tarotkort, men alla har olika sätt att få svar.